Algemene informatie

Van Nispen Vastgoed concentreert zich met name op de verhuur, verkoop en aankoop van garageboxen in de gemeente Winterswijk. Onze garageboxen zijn bedoeld voor het stallen van uw vervoersmiddel (auto/motor/fiets) of vouwcaravan. Daarnaast zijn de boxen geschikt voor de (schone) opslag van diverse andere spullen waarvoor u thuis geen ruimte heeft.

Onze doelstelling is het opbouwen van een brede portefeuille, zodat wij door heel Winterswijk kunnen voorzien in de behoefte van kleinschalige opslag- en stallingsruimte voor particulieren en bedrijven.

Aangezien van Nispen Vastgoed een particulier samenwerkingsverband is, hebben wij geen dure overhead. Hierdoor kunt u bij van Nispen Vastgoed snel en goedkoop een garagebox huren.

Onze werkwijze

De organisatie van Nispen Vastgoed is eenvoudig van opzet, dus zonder onnodige formaliteiten. Wij hechten echter wel waarde aan een voor beide partijen duidelijk opgesteld huurcontract. Hierdoor zijn de rechten en plichten voor de huurder en verhuurder op een correcte wijze vastgelegd. Via verhuur vindt u een voorbeeld van een standaard huurcontract.