Garageboxen te koop gevraagd

Onze doelstelling is om onze portefeuille de komende jaren uit te bereiden. Wij zijn daarom continu op zoek naar nieuwe garageboxen. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar aaneengesloten complexen, maar ook "losse" boxen hebben onze belangstelling. Via de contactpagina kunt u een bericht achterlaten omtrent beschikbare garageboxen. Wij zullen daarna contact met u opnemen om e.e.a. aanvullend door te spreken. Uiteraard kunt u ons tevens per post, telefoon en mail bereiken (zie contactpagina).

Garageboxen te koop

Onze kernactiviteit is het verhuren van garageboxen. Het kan echter ook voorkomen dat "losse" in de verkoop gaan, omdat wij onze aandacht in de toekomst willen verleggen naar aaneengesloten complexen. 

Momenteel zijn er geen garageboxen beschikbaar voor verkoop. Indien u een bericht achterlaat op onze contactpagina, zullen wij u informeren indien er wel een box beschikbaar is voor verkoop.

Bouwgrond te koop gevraagd

Via onze contactpagina kunt u ons informeren omtrent beschikbare bouwgrond voor de nieuwbouw van garageboxen. Ook aannemers die bouwplannen hebben m.b.t. garageboxen nodigen wij uit om te reageren.